Vogue’s Fashion Festival 2013

Lowlands festival, been there. Loveland festival, done that. Tijd voor vernieuwing en zeg je vernieuwing dan zeg je Vogue. Wij van Glamourland kunnen niet wachten tot deze zomer de tweede editie van het Vogue festival zal plaatsvinden in Londen.

De eerste editie van het Vogue festival was een groot succes. Designers als Christopher Bailey, Domenico Dolce, Stefano Gabbana, Stella McCartney, Diane von Furstenberg, Tom Ford  en fotografen als Tim Walker en David Bailey onthulde inside stories en amusante modenieuwtjes. Fotografen Tim Walker en David Bailey liepen rond om portfolio’s te bekijken en stylistes Rachel Zoe en William Banks-Blaney, actrice Joely Richardson en fotograaf Richard Young hielden een openbare groepsdiscussie over het fenomeen rode loper.

 

Zojuist heeft Vogue bekend gemaakt dat er een tweede editie komt van het fashionable Vogue festival, op 27 en 28 april 2013. Er wordt gefluisterd dat ze het dit jaar nòg “bigger & better” willen aanpakken dus dat beloofd wat. Het programma voor 2013 is nog niet bekend maar als het minstens zo goed is als de eerste editie dan zijn het twee  modedagen om niet te missen.

 

Bron: www.vogue.co.uk

Mobiele versie afsluiten