Titanic 2 vaart uit in 2016

Vorig jaar was het exact 100 jaar geleden dat het “onzinkbare” luxe cruiseschip Titanic in aanvaring kwam met een ijsberg. 2012 stond dan ook volledig in het teken van de Titanic, met onder meer de release van Titanic 3D. Dit was het perfecte excuus om onze hartendief Leo opnieuw op het grote scherm te zien schitteren (als het van de redactie van Glamourland afhing, kreeg hij wel een plekje op dat vlot). Binnenkort kan jij je eigen romance (zonder naar einde wel te verstaan!) beleven op dit beroemde schip, aangezien een exacte replica te water zal worden geladen in 2016.

 

Foto: Bornrich.com

Als alles goed gaat zal Titanic 2, net zoals zijn voorganger, duizenden passagiers vervoeren over de Atlantische Oceaan. Onlangs hield de Australische miljonair Clive Palmer, het kloppend hart achter dit project, een persconferentie in New York om de blauwdrukken van de Titanic 2 te onthullen. Net zoals haar voorganger, zal de eerste reis van de Titanic 2 van Southampton naar New York gaan.
Het nieuwe cruiseschip zal maar liefst 2600 passagiers kunnen vervoeren, met ongeveer 900 bemanningsleden. Wees gerust, op de Titanic 2 kan je op je beide oren slapen aangezien het schip 18 reddingssloepen (genoeg voor 2700 passagiers) aan boord heeft. Laat die ijsberg nu maar komen!

 

Foto: Bornrich.com

 

Het replicaschip zal ook verschillende iconische elementen van het origineel bevatten, denk maar aan The Grand Staircase die vandaag nog tot de verbeelding spreekt. Ontwerpers zijn druk in de weer om dit in het nieuwe schip te doen passen, wat ook moderne snufjes zoals air conditioning en internetverbinding zal hebben. Wij kunnen die check-ins op Facebook nu al zien aankomen!

 

Foto: Bornrich.com

De Titanic 2 zal ook een gymzaal, een Turks badhuis, een squashbaan en verschillende zwembaden hebben. Deze elementen zullen volledig in de stijl zijn van de Titanic in 1912. Om het plaatje volledig af te maken zal je ook in Titanic-stijl kunnen dineren, inclusief de gepaste outfit. Het lijkt ons dus ideaal om onze eigen Jack Dawson aan de haak te slaan! Over de prijzen van de tickets is er nog niet veel informatie, maar toch zijn er al bronnen die beweren dat de meest exclusieve tickets voor maar liefst 1 miljoen dollar de deur uit zullen gaan. Wij van Glamourland gaan alvast pakken, want zo’n avontuurtje op de achterbank van een oldtimer zien we zeker en vast zitten. Nee hoor, wij zijn absoluut geen fan van Titanic!

 

Mobiele versie afsluiten