Te koop: iPhone hoesje voor €174.000,-

Wij van Glamourland dachten dat we wel leuk voor de dag kwamen met ons hippe Chanel telefoonhoesje. Valt dat even tegen.. Italiaanse meester goudsmid Buccellati is ‘taking it to the next level’.

 

Foto: Buccellati

 

Volgens het bedrijf zijn zij degene die verantwoordelijk zijn voor het duurste iPhone hoesje ooit. De dochter van hoofdontwerper Andrea Buccellati, Lucrezia, is op de proppen gekomen met een opmerkelijk design en heeft op alles gelet behalve het budget.

 

Het merk staat bekend om haar prachtige diamanten sieraden en bijzondere technieken. Dat is te zien, maar dat het dure merk om de hoek om kwamen kijken met een iPhone case kwam daarom als een complete verrassing. Het hoesje is uiteraard van 24 karaats goud en bezet met de zuiverste diamanten. Je moet wel een dikke portemonnee meenemen als jij deze cover om je iPhone 5 heen wilt, ben je ruim € 174.000,- kwijt.

 

Foto: Buccellati

 

Wij van Glamourland leggen teleurgesteld onze grote iPad opzij, mocht je namelijk over een iPad mini beschikken dan hebben we goed nieuws. Buccellati is de beroerdste niet maar wilde ook de prijzen binnen de perken houden, daarom is er voor de kleine variant van de iPad ook een cover ontworpen, hetzelfde design alleen een ander prijskaartje, ruim € 400.000,-.

Wij willen er graag twee.

Mobiele versie afsluiten