Sharon vs Nanny

Dat het helemaal niet zo makkelijk is om een goede nanny te krijgen én te houden, heeft Sharon Stone maar weer eens aan den lijve ondervonden.

Haar voormalige nanny, Erlinda Elemen, heeft La Stone voor de rechtbank gedaagd en beschuldigt haar onder andere van belediging. De andere aanklachten komen neer op ontslag zonder geldige reden en Sharon zou de nanny valselijk beschuldigd hebben van diefstal.

 

 

Volgens de aanklacht zou Sharon vanaf 2010 Erlinda hebben beledigd op grond van haar Filipijnse achtergrond, haar accent, eetgewoonten en Christelijke geloof. Daarnaast stelt Erlinda dat ze van Sharon niet meer tegen de kinderen mocht praten, omdat La Stone bang was dat de kinderen haar accent zouden overnemen.

In 2011 zou de bom zijn gebarsten. Stone betaalde Erlinda namelijk overuren en werkdagen in vakanties en op feestdagen. Volgens Erlinda zou La Stone het geld dat zij voor het werk op deze dagen had betaald, aan Erlinda terug hebben gevraagd. La Stone zou hebben gezegd dat Erlinda geen recht had op dit geld, Erlinda zou Sharon hebben bestolen door het geld aan te nemen. Nadat Erlinda had geweigerd het geld terug te betalen, begon La Stone Erlinda’s uren te korten en haar uit te schelden in het bijzijn van de andere personeelsleden. Nog geen maand later werd Erlinda ontslagen.

De woordvoerders van Sharon zijn er duidelijk over: Erlinda is een graaigrage ex-werkneemster die op alle mogelijke manieren nog probeert geld van La Stone los te krijgen.

 

 

Tja, wie de waarheid spreekt? We hebben geen idee. Maar een gratis tip van Glamourland: vraag nooit geld terug van je nanny! En voor wat betreft dat taaltje van deze inwonende oppas dat de kids wellicht overnemen: kleintjes met een klein beetje een buitenlandse tongval zijn heel schattig. Voordeel is ook dat de meeste mensen hen niet verstaan als ze lelijke woorden roepen over straat. Wij zien een win-win situatie! ;-)

 

Reporter: Marylou

Twitter: @marylou_h

 

 

Mobiele versie afsluiten