Sexy in alle vormen

Lingerie kopen is niet altijd een pretje. Het gefriemel met slotjes en fragiele stofjes in de paskamers zorgt voor stress en soms lijkt het of werkelijk elk merk een andere pasvorm en een andere matentabel hanteert. Wij van Glamourland kennen er alles van! Grmbl!!

 

Gelukkig zorgt lingeriegigant Hunkemöller voor de perfecte oplossing. Onder het mom “Sexy comes in all shapes” stelden de experts een korte checklist samen, waardoor je snel de perfecte pasvorm voor jouw 2 beste vriendinnen kunt ontdekken.

 

Foto: Hunkemoller.com

 
De Perfect Plunge

Deze pasvorm zit als gegoten voor vrouwen met kleinere borsten. De vorm creëert een mooie decolleté in eender welk uitgesneden topje en pusht dus ook dat zelfvertrouwen een beetje up.

 

De Fabulous Full Cup

Je kon het vast wel raden, deze cup is perfect voor vrouwen met een iets vollere boezem. Met een maximum aan comfort en ondersteuning, geeft deze beha jou alles wat je nodig hebt voor maximal seduction!

 

De Delicious Demi

Deze delicieuze Demi is veruit de populairste beha uit het gamma. Omdat deze beauty aansluit bij de meeste borsten, vind je heel wat mooie setjes in de winkel die deze pasvorm omarmen.

 

De Beautiful Balcony

Een balconnet-beha staat voor verleiding, always! Deze pasvorm is ideaal voor medium tot grotere borsten en is perfect voor jurkjes en bloesjes met een wijde neklijn.

 

Al deze shapes zijn verkrijgbaar in leuke kleurtjes en verschillende stijlen. Stout in kant, schattig in pastel of verleidelijk in knalkleurtjes. It’s up to you!

 

Foto: Hunkemoller.com

 

Ook zin om een nieuw setje aan te schaffen? Ga dan eens even langs bij een Hunkemöller in jouw buurt. Liever geen pottenkijkers in je pashokje? Je kan ook op je gemak even langs de webshop gaan en de vragenlijst op minder dan 1 minuut invullen. Op die manier krijg je meteen een overzicht van de perfecte bh voor jouw borsten. Wij van Glamourland hebben de test al uitgevoerd en kunnen niet wachten om te pronken met onze Perfect Plunges!

 

Mobiele versie afsluiten