Secret Retreats: een Aziatisch juweeltje

De naam alleen al doet ons wegdromen naar mysterieuze en exotische oorden. Onze dromen worden al snel werkelijkheid als we een kijkje nemen in de riante villa’s, boutique hotels, boten en kampen die het Aziatisch plaatje vormen van Secret Retreats. De ideale plek om te proeven van de lokale cultuur, keuken en smaken. Wij van Glamourland gingen voor jullie eens op verkenning.

 

Foto: Secret-retreats.com

 

Het idee achter het concept van Secret Retreats is de schoonheid van de natuur ten volle ervaren in alle eenvoud. Sereniteit en zuiverheid zijn de steunpilaren van deze unieke ervaring. Van de kutiya’s (hutten) in de jungle tot de Ryokans (familiehotels) en Onsens (badhuizen) in Japan, er is zoveel moois te ontdekken in de retreats die het echte Azië voor je onthullen.

 

Foto: Secret-retreats.com

 

Secret Retreats werd opgericht in 2012 en sindsdien is hun uniek aanbod van luxewoningen in volle expansie. Op dit moment zijn er in Azië 35 Secret Retreats te vinden die een brede waaier aan ervaringen aanbieden aan hun gasten, gaande van cultuur en tradities tot fijne gastronomie en unieke gastvrijheid.

 

Het huidig aanbod wordt binnenkort uitgebreid met Secret Retreats in Thailand, China en India. Deze nieuwe resorts passen volledig in de Secret Retreats filosofie van een onvergetelijke ervaring en innerlijke rust. Geen betere manier om volledig zen te worden als je het ons vraagt.

 

Foto: Secret-retreats.com

 

Elke locatie vertelt zijn eigen verhaal, volledig afgesloten van het drukke Westerse leven. Vandaar dat elke one-of-a-kind bestemming van Secret Retreats een ongeëvenaarde en unieke ervaring biedt aan haar gasten, dat zeker niet vanzelfsprekend is in andere resorts.

 

Stephane Junca, de Managing Director en mede-oprichter van Secret Retreats, koos Azië als de bakermat van deze resortsketen, aangezien hij hier het grootste deel van zijn professionele leven heeft doorgebracht. Als expert in hotelmarketing, weet Junca maar al te goed hoe hij zijn gasten een totaal nieuwe ervaring kan aanbieden. Eenvoud, verfijning, cultuur, gastvrijheid, … je vindt het allemaal in Secret Retreats.

 

Foto: Secret-retreats.com

 

Het merendeel van de luxewoningen bestaan uit kleine en knusse kamers, om de ervaring zo persoonlijk mogelijk te maken. Bovendien zijn ze gelegen te midden van lokale gemeenschappen en de ongerepte natuur. Ondanks het feit dat de Secret Retreats nogal afgelegen zijn, kan je er heerlijk genieten van lokale gerechten van de beste kwaliteit. Als kers op de taart heeft elk resort ook zijn eigen gastheer om je volledig thuis te laten voelen. Wat wil je nog meer?

 

Foto: Secret-retreats.com

 

Bij Secret Retreats draait het dus niet om een luxueus en extravagant verblijf, maar om het ontdekken en ervaren van een warme cultuur en gastvrijheid. Het zijn deze indrukken die Secret Retreats onvergetelijk maken, waarvan elke cent het dubbel en dik waard is. Wij van Glamourland gaan alvast nog even wat ontspannen in onze knusse Glamourlandkamer.

 

Mobiele versie afsluiten