Première Iron Man 3

Maandagavond 22 april was het dan eindelijk zover: de première van het langverwachte derde en laatste deel van de Iron Man serie! In de doorgaans zakelijke Rai in onze hoofdstad was de rode loper uitgerold om vele BN’ers welkom te heten. Veronica Magazine was organisator van dit event en had de locatie omgetoverd tot een prachtige setting. Wij van Glamourland waren uiteraard aanwezig om onder andere de vele sterren te interviewen en verslag te doen van dit event, met het oog op het glamourgehalte.

 

Foto: Tumblr

 

De avond begon met de rode loper waarover bekend Nederland langzaam kwam binnendruppelen. De dresscode voor dit event was ‘feestelijk’. Sterren als Wibi Soerjadi en vriendin Celine, Ruud Feltkamp, Loek Peters, Kimberley Klaver en vriend, Laura Ponticorvo, Nadia Palesa, Tommie Christiaan en diens vriendin Michelle hadden zich duidelijk goed voorbereid op deze avond en zagen er glamorous en stralend uit. Chique pakken en schoenen bij de heren en leuke jurkjes, feestelijke tops en jasjes en een mooie make-up bij de dames.

 

Foto’s: Gwendolynn Duijvestijn

 

Wat echter opviel was dat veel van de andere bekende Nederlanders massaal voor denim gingen. (Gescheurde) spijkerbroeken, spijkerstof jasjes en blouses, het kon niet op. Daarnaast waren blazers en leren jasjes ook veel gedragen items in combinatie met de jeans, zowel bij de mannen als bij de vrouwen. Wij van Glamourland begonnen ons af te vragen of dit tegenwoordig de herziene versie is van een feestelijke outfit. We konden aan het eind van de avond bevestigen dat bij een groot deel van bekend Nederland dit inderdaad het geval is.

 

Foto’s: Gwendolynn Duijvestijn

 

Na de stroom van sterren over de rode loper was het tijd voor het hoogtepunt van de avond, de film. De immer prachtige Do had de eer de film aan te kondigen en zij deed dit in spetterende outfit met dito kapsel.

 

Foto: Gwendolynn Duijvestijn

 

De film zat, zoals we gewend zijn van de Iron Man films, weer bomvol actie en spetterende vechtscènes. Ook was er nog plaats voor een goede portie humor. Een verrassende wending in het verhaal liet de kijkers op het puntje van hun stoel zitten. Na een dikke twee uur van visueel genot was het tijd om met de voetjes van de vloer te gaan op de aansluitende afterparty. Daarnaast bood de afterparty de mogelijkheid quasi nonchalant onder het genot van een glaasje en hapje de BN’ers nog eens in de ‘relaxmodus’ te bewonderen en ontspannen een babbeltje met hen te maken.

 

Kortom, het was een fantastische avond met veel spanning en sensatie en een goede portie polder-Glamour die we absoluut niet hadden willen missen. Voor de interviews kun je terecht in ons eerder geplaatste artikel over dit rode loper event. Wij van Glamourland danken The Walt Disney Company in het bijzonder voor deze feestelijke avond en kijken nu alweer uit naar de volgende première!

 

Mobiele versie afsluiten