Première: Channing Tatum en een zoenende Kim Feenstra en Sylvia Geersen

Hartje Amsterdam was volledig afgeladen met gillende dames (en een paar heren) die niet konden wachten om een glimp op te vangen van idool Channing Tatum. Niemand minder dan de sterrencast van de stripteasefilm Magic Mike XXL was aanwezig tijdens de Nederlandse première in Pathé Tuschinski.

 

Zo zagen we celebs Channing Tatum, Matt Bomer, Joe Manganiello, Adam Rodriquez, Amber Heard, Jada Pinkett Smith en regisseur Gregory Jacobs over de loper paraderen. Ook BN’ers als Kim Feenstra, Sylvia Geersen, Jan Kooijman, Miro Kloosterman, Antje Monteiro, Everon Jackson Hooi en Anna Drijver wilden deze happening niet missen.

 

Foto: Martin van Os

 

Van boven tot onder goed
Knappe koppen, keihard afgetrainde buikspieren, gillende meiden en stoute shorts; in het 2e deel van Magic Mike krijgen we een overdosis aan mannelijk schoon. Niemand had dit succes voorspelt, ook hoofdrolspeler en sexsymbool Channing Tatum niet. De reden waarom we letterlijk warmlopen voor het tweede deel, komt volgens Tatum door het nieuwe ‘vrouwensmaakje’ dat aan XXL is toegevoegd. Daarmee doelt de 35-jarige ex-stripper op de komst van tegenspeelster Amber Heard (de vriendin van Johnny Depp).

 

Wij konden op de loper weinig uitbrengen bij de aanblik van al dat mannelijk (en vrouwelijk) schoon. Bekijk hier de foto’s:

 

Adam Rodriquez

Channing Tatum

Strippers Joe Manganiello, Adam Rodriquez, Channing Tatum, Matt Bomer

Amber Heard, Channing Tatum, Jada Pinkett Smith

Amber Heard, Channing Tatum, Jada Pinkett Smith

Jenna Dewan

De crew

Gaby Blaaser

Sylvia Geersen en Kim Feenstra

Foto credits: Martin van Os / Mfotografie

Mobiele versie afsluiten