Diamond case

Werd een laptophoes vroeger alleen gebruikt om je laptop te beschermen, tegenwoordig zijn er steeds meer verschillende laptop- hoezen te vinden. De tijd dat je enkel kon kiezen uit zwart, wit of roze is al lang voorbij. Mocht je nu op zoek zijn naar een zeer exclusieve hoes voor je laptop dan heeft Glamourland goed nieuws voor je!

Het Nederlandse modemerk Coverbee heeft zojuist de allerduurste laptophoes ooit ontworpen! De laptophoes kost 11 miljoen dollar, maar dan ben je wel verzekerd van een origineel exemplaar. Coverbee heeft 2 jaar de tijd nodig gehad om deze luxe laptophoes te ontwerpen. De hoes is bezet met meer dan 8.800 (!) rondgeslepen diamanten. De diamanten zijn stuk voor stuk geleverd met een echtheidscertificaat.

Tijdens de productie ontstond er een klein probleem, de diamanten konden de laptop namelijk beschadigen tijdens de opening van de laptop. De oplossing was gelukkig snel gevonden: de opening wordt nu namelijk beschermd door uniek sabelmarterbont uit Siberië. Maak je geen zorgen, want Coverbee gebruikt alleen bont van dieren die aan een natuurlijke dood zijn gestorven.

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze laptop hoes, dan is het misschien goed om te weten dat de levering van deze luxe laptophoes wordt afgehandeld door een prominent waarde transportbedrijf.

Reporter: Lisa-Angelina

 

Afbeeldingen: www.coverbee.nl

 

Mobiele versie afsluiten