Hier zijn ze! De 10 heetste Nederlandse mannen op Instagram

Wij van Glamourland zijn gek op lijstjes, helemaal als we mogen uitvinden welke BN’ers onze kelders doen overlopen. We hebben niet stilgezeten en hebben met natte mondhoeken en het zweet over de rug de Instagram feed van de volgende hete heren door gescrold.

 

Oscar Aerts
Mogen wij even gillen? Oscar kennen we allemaal als Vincent Muller in Goede Tijden Slechte Tijden. Op de televisie raken we al gehypnotiseerd door zijn felblauwe ogen, maar gelukkig kunnen we ook uitgebreid van stilstaande beelden genieten.

Instagram:@ OscarAerts

 

Foto: Instagram Oscar Aerts / Helene Wiesenhaan

 

Badr Hari
Bad Boy Badr hebben we wellicht iets te vaak voorbij zien komen in ongeveer elk nieuwsmedium van Nederland maar hebben jullie wel eens goed gekeken? Die armen, die keiharde buikspieren en die ondeugende oogjes. Joehoe Badr! Pootjebaden?

Instagram: @BadrHariOfficial

 

Foto: Instagram Badr Hari

 

Manuel Broekman
Of moeten we zeggen, Manuel Broek-uit-man? Tijdens zijn deelname aan expeditie Robinson kregen wij van Glamourland geen genoeg van een versmeerde, glimmende Manuel in de brandende tropische zon. Speciaal voor onze lezers dit zomerse plaatje met nog een Nederland Snoepje.

Instagram:@ManuelBroekman_

 

Foto: Instagram Manuel Broekman

 

Geza Weisz
Ok, het is algemeen bekend dat ongeveer iedere goed opgeleide mannenliefhebber direct dom wordt bij het zien van dit keihard getrainde figuur. Hoewel Geza ook echt beschikt over een onwijs knap koppie, wilde wij van Glamourland jullie niet teleurstellen met een portretje in Sepia.

Instagram: @GezaWeisz

 

Foto: Instagram Geza Weisz

 

Jim Bakkum
Jim is gewoon heel sexy, altijd al geweest! Wij van Glamourland kunnen ons nog goed herinneren dat bushokjes door pubermeisjes in werden geslagen voor een poster van de Idols popster! En die fotoshoot voor l’Homo? …hrrr

Instagram: @JimBakkum

 

Foto: Instagram Jim Bakkum

 

Ton Heukels
Is hier tekst en uitleg bij nodig? Het Nederlandse model heeft al voor de camera gestaan voor een breed scala aan designers. Wat dacht je van Giuseppe Zanotti, Superdry en Versace! Ook deze Instafeed deed ons hart sneller kloppen #Instahunk!

Instagram: @TheRealTonHeukels

 

Foto: Ton Heukels

 

Daniel van der Deen
Laten we even in de wereld van hete supermodellen blijven. De campagne van Versace was geen succes geweest zonder de onderbroekenshots van Daniel. Met zijn ontdeugende ogen en donkere lokken laat hij menig vrouwen én mannenhart op hol slaan.

Instagram: @DanielvanderDeen

 

Foto: Instagram Daniël van der Deen

 

Arie Boomsma
Arie’s lichaam is zijn kerk, en wij van Glamourland willen er graag bidden. Alles aan Arie lijkt te kloppen, de ideale schoonzoon, een perfect figuur en een kaaklijn waar iedere man jaloers op is.. en wat dacht je van al die sexy tatoo’s?!

Instagram: @ArieBoomsmaInstagram

 

Foto: Instagram Arie Boonsma

 

Ferry Doedens
Na een moeilijke periode is Ferry weer helemaal terug. Lelijker is hij er nooit op geworden, met een servetwitte glimlach, blauwe ogen en blonde haren ligt hij aardig in de markt. Helaas voor de single heren is Ferry al bezet, maar kijken mag altijd!

Instagram: @FerryDoedens

 

Foto: Instagram Ferry Doedens

 

Tim Douwsma
Na het uitdelen van onze Eurovisie punten gleden vrouwen en mannen wereldwijd van hun bankstel af. De zanger heeft vooraan gestaan bij het uidelen van goeie looks en was zomaar ineens wereldnieuws. Zijn volgers op Instagram namen flink toe, en dat deed ons van Glamourland goed, kom maar door met die selfies!

Instagram: @TimDouwsma

 

Foto: Instagram Tim Douwsma

Mobiele versie afsluiten