Happy New Year Glamourlanders!!

Wij van Glamourland wensen jullie allemaal een super 2014!! Heel veel geluk, liefde, succes en dit alles vooral in goede gezondheid. Naast alle kurken die ook in 2014 ongetwijfeld vele malen zullen knallen, wensen wij al onze Glamourlanders een mooi, respectvol en glamorous knaljaar toe!

 

 

Het afgelopen jaar was een bewogen jaar en moeten we daar nog een terugblik of jaaroverzicht van maken? Nee, we zijn de afgelopen tijd al overladen met terugblikken en overzichten. Wij volgen de wijze woorden; ‘Wie naar het verleden kijkt, staat met zijn rug naar de toekomst’. Als wij van Glamourland zien wat er al op de planning staat, dan kan het niet anders dan dat 2014 een bruisend jaar gaat worden. Natuurlijk is ‘niet alles goud wat er blinkt’. Wij van Glamourland weten ook dat het geen 365 dagen per jaar feest kan zijn, maar wij doen daar wel onze uiterste best voor! Jullie als Glamourlanders, die ons massaal volgen op Facebook en Twitter, zijn daarbij een enorme inspiratie. Hartelijk dank daarvoor!

 

 

Kerstbomen opruimen, vuurwerk opvegen, kerstversiering (incl. het oer Hollandse Gourmetstel) weer naar de zolder. Iedereen is er maar druk mee in de eerste dagen van het jaar. Vergeet alle goede voornemens niet!!

 

Wij van Glamourland hebben er enorm zin in om jullie het komende jaar weer te voorzien van de mooiste en meest diverse Glamour & Lifestyle verhalen en events. Dit alles natuurlijk met ons Glamourland verhaal vol waardering, kritiek, een vette knipoog en altijd respectvol. Maar de ‘lol’ factor blijft hoor. De rode lopers worden overal weer opgelapt, want wij van Glamourland zijn klaar voor 2014.

 

   

 

ABBA zong ‘Happy New Year’ met als eerste 2 regels; ‘No more Champagne, And the fireworks are through’. Nou wij van Glamourland hadden toch echt wel het gehele nieuwe 2014 vol bubbels en vuurwerk in gedachten. Doen jullie mee?

 

Glamourlanders, heb een TOP jaar op alle vlakken!!

 

 

Ontzettende Glamorous groet,

Directie, Redactie & Reporters Glamourland TV & Magazine

 

Mobiele versie afsluiten