DIOR’S GOUDEN JUNGLE

Er is bijna geen tijdsperiode zo glamorous als de “roaring” twenties van de vorige eeuw. Voor komend najaar ontwierp Dior dan ook een make up lijn geinspireerd door dit tijdperk. Het thema: gold safari. Geheel in twenties stijl is het campagne materiaal met daarop een echte twenties “flapper-girl”, die zin heeft in een modische Afrikaanse safari.

 

(foto: Dior)

 

De herfst collectie heeft de passende naam”Golden Jungle” gekregen en bestaat uit een paar hebberig makende items zoals de blusher en oogschaduw, die voorzien zijn van een heus panterprintje. Deze gouden look zou ook zeker niet misstaan hebben op de uitgesproken gezichten van een icoon als Marlene Dietrich. Of, meer van nu, Charlize Theron.

 

Foto: Dior

 

Misschien wel de meest begerenswaardige items uit deze collectie zijn de Dior le Vernis. De nagelakjes zijn er in de drie fantastische herfstkleuren goud, terra en (de mode kleur van het komende seizoen) leger-groen. Naar verwachting zal er voor de laatst genoemde zelfs een wachtlijst onstaan.

 

Foto: Dior

 

De twenties trend zagen we afgelopen jaar ook al volop op de catwalk, dus dikke kans dat deze stijl helemaal booming wordt dit najaar. Met de make up van Dior zit je in ieder geval alvast helemaal goed!

 

 

Mobiele versie afsluiten