Dé Jurk

Het weer in Nederland werkt nog niet echt mee maar toch is bij Glamourland een zomerse “kolder in de kop” gekomen. De vogeltjes fluiten, de bloemetjes bloeien en af en toe kan er lekker op een terrasje gezeten worden. Alleen nog wat ‘arm candy’ en Glamourland is klaar om te flaneren aan het strand bij Bloemendaal of een dansje te doen op Ibiza.

Bij de sterren is het deze zomer ook raak. Drew Barrymore heeft al eerder deze maand voor de derde keer haar ‘I Do’ uitgesproken en Matthew McConaughey is helaas ook sinds vorige week van de singles markt af. Volgens US Weekly stappen Justin Timberlake en Jessica Biel deze zomer nog in het huwelijksbootje, en ja, we hebben er lang op gewacht… Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen deze zomer in een 16de eeuws Frans kasteel. Glamourland verheugt zich op de foto’s en de jurk!

Nu betalen we voor een gemiddelde Vera Wang $10.000 dollar maar het kan natuurlijk beter.

Glamourland heeft voor u de top 5 van de allerduurste trouwjurken allertijden. Zodat we nog even kunnen weg dromen bij ‘the perfect dress’.

 

1. The Diamond Dress

Prijs: $ 12 miljoen

Dit is de absolute winnaar van duurste trouwjurk in de geschiedenis. Deze jurk is ontworpen door Martin Katz Jewelers en Renee Strauss, een couture designer voor bruidskleding en eigenaar van zijn eigen bruidssalon in Beverly Hills.

Deze AMAZING dress heeft 150 karaat aan diamanten over de gehele jurk. De jurk is speciaal gemaakt voor een spectaculaire bruidsshow die in 2006 in het Ritz Carlton Hotel werd gehouden op Rodeo Drive in Marina Del Ray.

 

2. The White Gold with Pearl Dress

Prijs: $8,5 miljoen

Deze jurk is ontworpen door de Japanse ontwerpster Yumi Katsura. De jurk bestaat uit 1000 parels en een zeldzaam 5 karaat wit goud.

 

3. The Peacock Dress

Prijs: $ 1,5 miljoen

Deze jurk is gemaakt uit meer dan 2000 pauwenveren. In 2009 zag het grote publiek deze jurk voor het eerst tijdens een trouw expositie in China. Het heeft 8 personen en 2 maanden gekost om deze jurk te maken. Glamourland loves it!

 

4. Made by Danasha

Prijs: $ 1,5 miljoen

Tijdens de Miami International Fashion week in 2010 onthulden de designers Jad Ghandour en Danasha Luxury deze spectaculaire jurk. Op deze jurk vinden we  75 karaats diamanten uit Antwerpen en 250 gram aan 18 karaats goud. Natuurlijk is alles hand made!

 

5. The Duchess of Cambridge

Prijs: 250.000 GBP oftewel ongeveer $420.000

Kate… Catherine… In 2011 zien we de langverwachte jurk gemaakt door Sarah Burton bij Alexander McQueen. De sleep is ‘prinses heerlijk’ ongeveer 2,7 meter. De jurk zelf is gemaakt van Chantilly kant en Cluny Bobbin kant.

De jurk van zuslief Pippa? Onbetaalbaar!

 

Reporter: Joyce

Twitter: @JoycePisters

Mobiele versie afsluiten